Nederlands

Natlakken

Print pagina

Natlakken

Het zijn vooral de spuitmethoden geweest die de verfverwerkingen geschikt gemaakt hebben voor industriële toepassing. Met behulp van een verfspuit kan men snel een groot oppervlak bedekken, een dunvloeibare verf in een gelijkmatige, niet te grote laagdikte opbrengen en sneldrogende verftypen gebruiken.

     

Deze afdeling beschikt over 3 spuitwanden en 1 handpoedercabine. Door aansluitend aan het spuiten de verflaag te moffelen, is men praktisch bevrijd van lange droogtijden. Een moffeloven met temperaturen tot 230 °C biedt ons deze mogelijheid.

                 

Ook beheersen wij de kunst van het maskeren : mooie strak en aan de goede maatvoering, ook speciaal afplakwerk zoals patronen e.d. voor een eventuele meerkleuren uitvoering. Onze natlakafdeling beheerst de afwerking van metalen- en kunststofonderdelen met zowel tweecomponentenlakken als met moffellakken en watergedragen systemen.

Kleuren, structuren en effecten zijn geheel naar wens in te stellen. Doordat we kunnen werken binnen zeer nauwkeurige toleranties voor kleur, laagdikte en infraroodreflectie maken ook militaire opdrachtgevers graag en frequent gebruik van onze hoogwaardige laktechnieken. 

VDL Laktechniek

Poedercoating

Service

Copyright © 2013 (VDL Groep)
Kamer van Koophandel Eindhoven 17042341
BTW NL005115231B01

Kataforese

Natlakken

Contact