Markten                                                             

Automotive sector

Voor de automobiel- en truckindustrie is VDL Laktechniek uitgerust met geavanceerde productietechnieken. Een combinatie van chemische voorbehandeling, met daaropvolgend een KTL-behandeling is de basis om een stabiele corrossiewering te kunnen bieden.
Gevolgd door een poedercoat of natlak-systeem, voldoet het totale systeem aan de gestelde automotive normen.
Middels het lean werken en Six Sigma technieken toe te passen, garanderen wij een stabiel proces. Middel- tot grote series vormen geen probleem voor onze productielijnen.

Agrarische sector

VDL Laktechniek is speciaal uitgerust om voor de agrarische sector een belangrijke toeleverancier te zijn. Diverse oppervlaktebehandeltechnieken zijn geschikt om te voldoen aan de meest kritische normen welke gesteld worden vanuit de opdrachtgevers.
Denk hierbij aan stralen, KTL, poedercoaten of natlakken. Na deze behandeling zijn wij in staat om de delen eventueel te monteren en voorzien wij in logistieke afhandeling, mogelijkheden zoals warehousing.  

Petrochemische sector

VDL Laktechniek is al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in het behandelen van producten die bedoeld zijn voor petrochemische installaties. Door een nauwe samenwerking met onze opdrachtgevers, zijn we in staat om delen op projectbasis te voorzien van de juiste kleurstelling welke onze gezamenlijke klant eist. 

Infrastructuur

VDL Laktechniek is niet weg te denken uit het hedendaagse straatbeeld. Van brievenbussen tot aan metrostations, alles wordt opgeleverd op projectbasis waarin we gezamenlijk met onze opdrachtgever tot een acceptabele productieplanning komen. In samenwerking met onze selectief gekozen leveranciers, kunnen we het juiste systeem bieden wat zowel technisch als esthetisch resistent is tegen de meest extreme weersinvloeden.  

Railway

Voor het Nederlandse treinnetwerk, zijn we een partner welke een adviserende/uitvoerende rol verwezenlijkt bij refurbish trajecten. Belangrijk hiervoor is dat producten een zeer strakke planning volgen, om vervolgens Just in time terug geïmplementeerd te worden. Hierna kunnen zij uiteindelijk vlekkeloos de dienst voortzetten.

Overige

Hierboven genoemde marktsegmenten zijn enkel een greep uit de sectoren waarin VDL Laktechniek actief in is. Mocht u vragen hebben of wij ook oplossingen bieden voor uw specifieke markt, komen we graag tot een gesprek.

CONTACTFORMULIER