De verschillende processen van VDL Laktechniek

VDL Laktechniek is de specialist als het gaat om het verzorgen van diverse oppervlaktebehandelingen. Met ruim 35 jaar ervaring verzorgen wij verschillende uiteenlopende bewerkingen, waarbij wij ons richten op het behandelen van zowel kunststof-en metaaldelen bestemd voor diverse markten.

Om een totaaloplossing aan te kunnen bieden voor onze opdrachtgevers, zijn wij in staat om naast de oppervlaktebehandelingen, u ook te kunnen ontzorgen met betrekking tot het assembleer en logistieke gedeelte.

VDL Laktechniek helpt u graag verder wanneer het gaat om de volgende bewerkingsprocessen.

Stralen

Om de kwaliteit van uw producten te garanderen, maakt VDL Laktechniek het mogelijk om metaaloppervlaktes te reinigen middels stralen waarbij een effectieve en efficiënte methode ingezet wordt. 

Meer over Stralen

Zinkfosfasteren

VDL Laktechniek heeft als optie voor haar opdrachtgevers om chemische (voor)behandelingen uit te voeren middels zinkfosfateren. Dit proces is een onderdeel van onze KTL-behandeling en onze Poedercoat-behandeling. Deze chemische (voor)behandelingen zijn multi metal ingericht. 

Meer over Zinkfosfateren

KTL/E-coat

Wij van VDL Laktechniek zijn de specialist op het gebied van KTL, ook wel Kataforeselakken genoemd. KTL is een milieuvriendelijk elektrostatisch lakproces en is de ideale grondlaag (primer) voor uw verschillende producten.

Meer over KTL/E-coat

Poedercoaten

Poedercoaten bij VDL Laktechniek zorgt voor de verlenging en versterking van de levensduur van uw producten. Tijdens dit elektrostatisch proces wordt met een spuitpistool poeder aangebracht op metaal, wat zorgt voor een duurzame toplaag op het materiaal.

Meer over Poedercoaten

Natlakken

Natlakken, ook wel verfspuiten genoemd is het proces waarbij vloeibare verf wordt aangebracht op uw product door middel van een spuitpistool. VDL Laktechniek heeft ook op dit bewerkingsgebied zich weten te specialiseren in haar branche.

Meer over Natlakken

Heavy Duty paintshop

Door middel van onze innoverende Heavy Duty paintshop zijn wij in staat om grote componenten te behandelen. 

Meer over onze Heavy Duty paintshop

Zeefdrukken

Middels verschillende vlakdruktafels en een zeefmakerij, maken wij het mogelijk om kwalitatief goede producten te leveren door middel van zeefdrukken.

Meer over Zeefdrukken

Assembleren

Op aanvraag van de klant is het mogelijk om uw producten te assembleren/monteren. VDL Laktechniek geeft deze mogelijkheid om u zo nog beter van dienst te kunnen zijn en meer werk uit handen te kunnen nemen.

Meer over Assembleren ->

Logistieke afhandeling

Naast het bewerken van uw producten, biedt VDL Laktechniek een totaaloplossing aan waarbij de mogelijkheid bestaat om ook het logistieke gedeelte uit handen te laten nemen.
Door zowel Direct Delivery als Warehousing aan te bieden, vormt VDL Laktechniek zich tot een kwalitatieve full-service logistieke partner.

Meer over Logistieke afhandeling

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? Vraag een vrijblijvende offerte aan en wij nemen contact met u op!

Offerte aanvragen