Logistiek

Logistieke afhandeling

VDL Laktechniek doet meer dan alleen uw producten voorzien van de gewenste oppervlaktebehandelingen. In de loop der jaren heeft VDL Laktechniek zich weten te onderscheiden, middels het ontlasten van de opdrachtgever door een adviserende rol aan te nemen bij project aanvang en logistieke mogelijkheden te bieden om direct te kunnen leveren.

Om u beter van dienst te kunnen zijn, biedt VDL Laktechniek een totaaloplossing voor de opdrachtgever aan, waarbij de mogelijkheid bestaat om u te ontzorgen met betrekking tot het gehele logistieke traject.
Door flexibiliteit en optimale zekerheid te bieden, maakt dit VDL Laktechniek tot een ware full-service logistieke partner.

Hedendaags is het logistieke gedeelte voor bedrijven meer dan alleen het verzorgen van transport. Dagelijks staan onze gespecialiseerde werknemers voor u klaar om het logistieke proces samen met u in kaart te brengen, te organiseren, te plannen en uit te voeren van verschillende stromingen van desbetreffende goederen.
Door servicegericht en verantwoord te handelen, optimaliseert VDL Laktechniek de supply chain welke continu de goederenstroom in de keten verbeterd. Om van communicatieve vaardigheden te voorzien, beschikt VDL Laktechniek over een op maat gemaakt ERP-systeem met mogelijkheden tot integratie van een EDI-systeem.

VDL Laktechniek denkt graag vanuit uw logistieke vraag met u mee en staat daarom altijd open voor verschillende logistieke mogelijkheden.
Neem contact met ons op!

Warehousing

Na de productie van uw goederen, biedt VDL Laktechniek de mogelijkheid aan om de producten in ons magazijn op te slaan en op afroep uit te leveren aan de opdrachtgever. Om dit logistieke proces uit te kunnen voeren, beschikken wij over een gemoderniseerd magazijn met een ruime capaciteit.

We hebben een veelzijdig magazijn, zodat we nog te behandelen goederen, en reeds behandelde goederen op kunnen slaan. Daarbij organiseren en begeleiden wij het transport, waarbij een kosten efficiënte werkwijze gehanteerd wordt.
VDL Laktechniek kan volgens verschillende logistieke principes (zoals onder andere JIT, JIS en FIFO) ondersteunen in de logistieke afhandeling van goederen.

 Voordelen logistieke afhandeling bij VDL Laktechniek

 • Kwaliteit 
  VDL Laktechniek beschikt over verschillende certificeringen waarmee de kwaliteit van het logistieke proces wordt gewaarborgd.

 • Maatwerk
  VDL Laktechniek levert op maat en zorgt daarbij voor een juiste kwaliteit van de producten.

 • Deskundigheid
  VDL Laktechniek heeft met zijn jarenlange ervaring de nodige expertise opgebouwd en is daardoor gespecialiseerd op het gebied van logistieke afwikkeling en advies hierin. 

 • Besparing
  VDL Laktechniek is in staat om Direct Delivery te verzorgen waardoor kosten en risico's bespaard kunnen worden in de totale supply chain.        

Of het nu gaat om voorraadbeheer, directe leveringen of om andere logistieke oplossingen, VDL Laktechniek staat open voor alle logistieke aanvragen vanuit de opdrachtgever.

Benieuwd naar de logistieke mogelijkheden voor uw bedrijf? Neem contact met ons op!

Contactformulier