Assembleren

Assembleren bij VDL Laktechniek

Naast het verzorgen van diverse oppervlaktebehandelingen maakt VDL Laktechniek het mogelijk om meer werkzaamheden uit handen te nemen voor de belangen van haar opdrachtgevers. Op aanvraag van de opdrachtgever verzorgen wij het montage/assemblage proces, wat voor u als opdrachtgever zowel een logistiek als financieel voordeel geeft.

Zo zijn wij in staat om uw producten (kleine tot grote series), eventueel in samenwerking met een sociale werkgroep, te monteren tot complete samenstellingen. Afhankelijk van de wens van een opdrachtgever, kunnen montage werkzaamheden op ieder moment in het productieproces toegepast worden. Door accuraat, efficiënt en vakkundig te werken, zorgen onze opgeleide medewerkers voor de desgewenste samenstellingen van uw producten.

Om de doorlooptijd te verminderen en in kosten te besparen denken wij graag met u mee in het assembleren van uw producten.

De voordelen van assembleren bij VDL Laktechniek

 • Flexibel
  Montage werkzaamheden kan op ieder moment van het productieproces worden toegepast. Hierin denken wij graag met u mee.

 • Efficiënt
  Door ons gestroomlijnde productieproces maken wij het mogelijk om de doorlooptijd van uw product te verminderen.

 • MVO
  In samenwerking met onze sociale dienstverlener versterken wij de assemblage afdeling, dat op een kwalitatieve wijze gecontroleerd wordt.

 • Het bieden van een totaaloplossing
  VDL Laktechniek is meer dan alleen een toeleverancier van oppervlaktebehandelingen, wij bieden u dan ook graag een totaaloplossing aan.

Benieuwd naar de assemblage mogelijkheden voor uw bedrijf? Vraag een vrijblijvende offerte aan en wij nemen contact met u op!

Offerte aanvragen